Jaren 70 kleding kopen

Voor authentieke kleding uit de zeventiger jaren kun je vaak nog het beste naar kringloopwinkels en vintage modezaken gaan,

Daar is meestal het grootste aanbod op dat gebied. Zo nu en dan kun je op vlooienmarkten ook wel jaren 70 kleding kopen, gesteld dat iemand tijdens het opruimen van zijn zolder kleren uit die tijd tegenkwam. Afhankelijk van het modebeeld kun je in sommige seizoenen zelfs nieuwe jaren 70 kleding kopen in de gewone warenhuizen, maar dan moet retro wel net de trend zijn.

Jaren 70 kleding kopenIn feestartikelenwinkels kun je ook nog wel eens feestkleding in de stijl van de jaren zeventig vinden, dat zijn echter wel vaak goedkope uitvoeringen.

In de populaire Antwerpse winkelstraat “De Kammenstraat” zijn er sinds jaar en dag een heel aantal vintage winkels waar ze zich specialiseren in kleding uit de sixties en de seventies. Ik kan een bezoekje aan deze winkels ├ęcht hartelijk aanraden, aangezien het ook nog eens een leuke wandelstraat is in de lente en de zomer. Zeker de moeite om te checken!

Online kopen een optie?

Mocht je in gespecialiseerde zaken en op rommelmarkten niet datgene vinden wat je zoekt, dan kun je altijd nog online jaren 70 kleding kopen. Een zoekopdracht op Google levert heel wat webwinkels op die seventies mode in alle stijlen aanbieden, van hippiekleding tot disco-outfits. Tevens kun je op Marktplaats en eBay jaren 70 kleding kopen, bij die online veilinghuizen kun je ook nog wel eens iets tegenkomen dat je anders nooit had gevonden.

Op succesvolle wijze jaren 70 kleding kopen is dus een kwestie van volharding, gericht zoeken en een beetje geluk.